ДОСТАВКА

Доставката на всички стоки поръчани от онлайн магазина yarnspot.bg се извършва с куриерска фирма СПИЙДИ.

Изпращаме всички пратки с наложен платеж.

Безплатна доставка до офис на СПИЙДИ за поръчки над 90 лв.

В случай че стоката е налична в нашия склад, същата се доставя до 5 работни дни след обработване на поръчката.

В случай че стоката не е налична в нашия склад и е налична при производителя, срокът за доставка е между 15 и 20 дни след обработване на поръчката.

Запазваме си правото да определим и по-дълги срок, за което ще Ви уведомим своевременно.

В случай че не можем да изпълним договора поради това, че не разполагаме с поръчаните стоки и не можем да ги доставим от производителя, сме задължени да Ви уведомим и да възстановим платените от Вас суми в срок до 30 календарни дни от датата, на която е следвало да изпълним задължението си по договора.

ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

Имате право да върнете или замените закупена стока, без да посочвате причини за това, в срок до 30 календарни дни, считано от датата на получаване на съответната стока.

Транспортните разходи за връщане и замяна са за сметка на клиента, освен в случаите когато получената стока явно не съответства на заявената в поръчката (има дефект, изпратен е друг артикул) и грешката е настъпила в резултат на наша вина.

Адресът за връщане на стоките е: гр. София 1618, ул. Кукуряк 28А

За да извършите замяна или връщане, трябва да изпратите заявка на email info@yarnspot.bg. Заявката трябва да съдържа: трите имена на клиента/титуляра на сметката, телефон за връзка, лична банкова сметка на клиента, на която да бъде възстановена заплатената от клиента сума за стоката. Стоката не трябва да бъде използвана, да е в добър търговски вид, с оригинална опаковка, с оригинални етикети, придружена от оригиналните документи.