ДОСТАВКА

Доставката на всички стоки поръчани от онлайн магазина yarnspot.bg се извършва с куриерска фирма ЕКОНТ.

Изпращаме всички пратки с наложен платеж с пощенски паричен превод. Това означава, че към фактурите вместо касова бележка, може да прикачите документа получен от куриерската фирма за платената от Вас сума. Това означава, че към фактурите вместо касов бон може да бъде прикачен документа от съответния куриер, като законен признат фискален документ.

Безплатна доставка за поръчки над 90 лв.

Доставка за поръчки до 89 лв. – 4.90 лв. до офис на Еконт и 6.90 лв. до адрес в България. 

В случай че стоката е налична в нашия склад, същата се доставя до 5 работни дни след обработване на поръчката.

В случай че стоката не е налична в нашия склад и е налична при производителя, срокът за доставка е между 15 и 20 дни след обработване на поръчката.

Запазваме си правото да определим и по-дълги срок, за което ще Ви уведомим своевременно.

В случай че не можем да изпълним договора поради това, че не разполагаме с поръчаните стоки и не можем да ги доставим от производителя, сме задължени да Ви уведомим и да възстановим платените от Вас суми в срок до 30 календарни дни от датата, на която е следвало да изпълним задължението си по договора.

ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

Имате право да върнете или замените закупена стока, без да посочвате причини за това, в срок до 30 календарни дни, считано от датата на получаване на съответната стока.

Транспортните разходи за връщане и замяна са за сметка на клиента, освен в случаите когато получената стока явно не съответства на заявената в поръчката (има дефект, изпратен е друг артикул) и грешката е настъпила в резултат на наша вина.

Адресът за връщане на стоките е: гр. София 1618, ул. Кукуряк 28А

За да извършите замяна или връщане, трябва да изпратите заявка на email info@yarnspot.bg. Заявката трябва да съдържа: трите имена на клиента/титуляра на сметката, телефон за връзка, лична банкова сметка на клиента, на която да бъде възстановена заплатената от клиента сума за стоката. Стоката не трябва да бъде използвана, да е в добър търговски вид, с оригинална опаковка, с оригинални етикети, придружена от оригиналните документи.