Начало/Tag:мерино

Дамски пуловер PHILDAR PARTNER 3.5

By |2020-02-05T15:05:58+02:00януари 25th, 2020|Дамски модели|

Плетен дамски пуловер от вълнена прежда - 25% мека пенирана вълна; 25% висококачествен акрил; 50% полиамид. Изработен с жартиерна плетка на две игли. [...]

Бебешка шапка и жилетка PHILDAR MERINOS 3.5

By |2020-02-05T15:06:26+02:00януари 24th, 2020|Модели за бебета и деца|

Плетени бебешка шапка и жилетка от 100% мерино. Изработени с оризова плетка на две игли. ШАПКА ЗА РАЗМЕР: а) новородено b) 3 месеца [...]

Бебешка шапка PHILDAR MERINOS 3.5

By |2021-01-12T19:40:43+02:00януари 24th, 2020|Модели за бебета и деца|

Плетена бебешка шапка от 100% мерино. Изработена с оризова плетка на две игли. ЗА РАЗМЕР: а) новородено b) 3 месеца c) 6 месеца [...]

Коментарите са изключени за Бебешка шапка PHILDAR MERINOS 3.5

Заглавие

Go to Top